Maatwerk verpakkingen detailhandel

 

Barneveld Verpakkingen is reeds 60 jaar een begrip in Nederland als het gaat om verpakkingen voor de detailhandel. En tegenwoordig ook voor maatwerk verpakkingen voor deze branche! Vind direct de verpakking die u zoekt in onze makkelijke shop. Upload uw logo en branding om een geweldige, eerste indruk van uw product te krijgen.

Bent u op zoek naar duurzame verpakkingen op maat?

Geweldig! Bij Barneveld Verpakkingen zijn we als exerts altijd op zoek naar Maatwerk verpakkingsmateriaal die zorgt voor de ultieme merkbeleving voor uw klanten. 

Maatwerk Verpakkingsmateriaal: Waarom is het zó belangrijk?

Uit onderzoek is gebleken dat, naast standaard (duurzaam!) verpakkingsmateriaal, mensen vaak zeer positief reageren op complexere, gepersonaliseerde verpakkingen.  Men spreek ook wel van de meest gangbare optie voor verduurzaming in de verpakkingsindustrie. Waarom? Nou dit zit als volgt: 

1. Duurzaam

Een consument hecht heel veel waarde aan de verpakking van product dat hij/of zij aanschaft. Een goede balans in het ‘labelen van duurzaamheid’ van producten en verpakkingen is een daarbij een voorwaarde voor succes. Heldere communicatie over het product, de verpakking en de duurzaamheid is daarbij cruciaal.

2. Gemak

Daarnaast houden consumenten van gemak. Wij begrijpen dat. Een verpakking moet makkelijk open kunnen. Daarnaast is het ons opgevallen dat de consument minder plastic en opvulmateriaal wilt. Dozen en pakken die specifiek ontworpen worden voor bepaalde producten zorgen dat er geen loze ruimte meer is bij transport.

3. Economisch

Dat brengt ons bij voordeel nummer 3. Het versturen van dozen en pakketten in te grote verpakkingen kost veel geld. Te veel geld. Ook daarom zijn maatwerk verpakkingen zo belangrijk. 

Dozen en pakken die specifiek ontworpen worden voor bepaalde producten zorgen dat er geen loze ruimte meer is bij transport. De kosten die u maakt voor aanvullende ritten, wegens een onnodig ruimtegebrek, worden weggenomen. Bovendien wordt daarmee ook de CO2-uitstoot aanzienlijk verlaagd. 

 

Heeft u iets speciaals in uw assortiment?

Een zeldzaam product of wellicht een delicatesse waar zelfs uw naaste concurrenten alleen maar van durven dromen? Dán is het tijd voor een verpakking op maat. Oftewel…een maatwerk verpakking van Barneveld Verpakkingen.

Het is zo makkelijk

Maak je eigen maatwerk verpakking met slechts een paar klikken!

1

Kies

Wij bieden veel verschillende maatwerk verpakkingen. Kies de verpakking die past bij de behoeften van je product en begin met ontwerpen in 3D.

2

Ontwerp

Laat je creativiteit zien en pas je verpakking aan, voeg je logo, aangepaste tekst, achtergrondkleur toe, upload afbeeldingen of upload zelfs je eigen artwork.

3

Bestel

Klik op de contact knop en ons team zal je artwork handmatig controleren en ervoor zorgen dat alles precies zo is als u het bedoeld heeft voordat het gedrukt wordt.

Krijg een aangepaste offerte op maat

Niet gevonden waar u naar opzoek was? Laat ons dan snel weten wat u zoekt en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen!