Verzenddoos

Gemaakt van dikker en duurzamer golfkarton, dienen deze verzenddozen perfect als een manier om uw productverpakking te beschermen van uw fabriek naar een magazijn of detailhandelaar.

Ontwerp zelf

We hechten waarde aan

Z

Kwaliteit

We zien hoeveel werk u in uw ontwerp heeft gestoken, dus als het op uitvoering aankomt, biedt Barneveld Verpakkingen niets minder dan het beste. Uw ideale maatwerk verpakking komt tot leven met materialen van de hoogste kwaliteit.
l

Maatwerk

Wij streven ernaar een eindproduct aan te bieden dat niet te onderscheiden is van het product dat u heeft bedacht. Bekijk uw concept in real time en krijg precies wat u voor ogen had. De sky is de limiet!

Succes

Top merkherkenning onderscheidt je van de concurrent. Geleid door uw drang naar succes houdt Barneveld Verpakkingen het hele ontwerpproces van de verpakking nauwlettend in de gaten en zorgt zo voor een in het oog springend pakket.

Productbeschrijving

We hebben veel verschillende maatwerk dozen beschikbaar - alle maten denkbaar. Hieronder de informatie van onze meestverkochte doos. Mocht u informatie willen over de andere mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

30x40x30 cm
Enkelgolf, dubbelgolf
Bruin, wit
250 st.
Max. 4 kleuren

Krijg een aangepaste offerte op maat

Niet gevonden waar u naar opzoek was? Laat ons dan snel weten wat u zoekt en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen!