Visitekaartje

Klaar om er professioneel en indrukwekkend uit te zien? Maak uw eigen visitekaartjes en ontwerp het vandaag nog online.

Ontwerp zelf

We hechten waarde aan

Z

Kwaliteit

We zien hoeveel werk u in uw ontwerp heeft gestoken, dus als het op uitvoering aankomt, biedt Barneveld Verpakkingen niets minder dan het beste. Uw ideale maatwerk verpakking komt tot leven met materialen van de hoogste kwaliteit.
l

Maatwerk

Wij streven ernaar een eindproduct aan te bieden dat niet te onderscheiden is van het product dat u heeft bedacht. Bekijk uw concept in real time en krijg precies wat u voor ogen had. De sky is de limiet!

Succes

Top merkherkenning onderscheidt je van de concurrent. Geleid door uw drang naar succes houdt Barneveld Verpakkingen het hele ontwerpproces van de verpakking nauwlettend in de gaten en zorgt zo voor een in het oog springend pakket.

Productbeschrijving

We hebben verschillende maten visitekaartjes bij Barneveld Verpakkingen. Hieronder de informatie van ons meestverkochte visitekaartje. Mocht u informatie willen over de andere mogelijkheden, of heeft u zelf geen tijd, zin of de creativiteit om het zelf te ontwerpen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben namelijk ook een designer team die u verder kan helpen.

85 x 55 mm
400 gr MC
Alle kleuren
500 st
Full colour

Krijg een aangepaste offerte op maat

Niet gevonden waar u naar opzoek was? Laat ons dan snel weten wat u zoekt en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen!