Over ons

Merkbekendheid onderscheidt u van de concurrent.

B-unique geeft uw brand de mogelijkheid om zich te onderscheiden van de rest. Ga van concept naar een kleurrijk pakket met slechts een paar muisklikken. Wij bieden plaats aan iedereen, van starters tot grote retailers. Wat de hoeveelheid ook is, we helpen u graag.

Ga verder dan de doos. Onze verpakkingsservices zijn volledig aanpasbaar, zodat u uw eigen ontwerp kunt maken zonder alle technische vereisten. Laat de creativiteit van uw bedrijf zien met vouwdozen, verzenddozen en geschenkdozen. Met onze doe-het-zelf aanpak kunt u tijdens het hele creatieve proces op hol slaan.

Zoekt u de optimale verpakking voor uw producten? En wilt u tegelijkertijd opvallen tussen uw concurrenten? Barneveld Verpakkingen biedt u een breed scala aan mogelijkheden op het gebied van klant specifieke verpakkingen. Wij zoeken samen met u naar de oplossing voor uw verpakkingsvraag. Wij garanderen een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, een oprechte persoonlijke service en een vergaande flexibiliteit.

Showcase

Krijg een aangepaste offerte op maat

Niet gevonden waar u naar opzoek was? Laat ons dan snel weten wat u zoekt en we nemen zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen!